Restaurant (Backup)

Restoran hotela Turist Varaždin

Das Restaurant „Nobel“ bietet mit einem äußerst angenehmen Interieur eine neue kulinarische Rhapsodie von Geschmäckern und Düften auf dem Teller. Die Kombination aus Moderne und Tradition erwies sich als gelungene Kombination, um eine angenehme Wohnatmosphäre zu schaffen.

Die Speisekarte des Restaurants ist mit autochthonen kroatischen Zutaten sowie einer reichhaltigen Weinkarte bereichert.

LOREM

Dolor Sit

LOREM

Dolor Sit

LOREM

Dolor Sit

RESTORAN NOBEL

Jelovnik

Hladna predjela

Carpaccio od bifteka

80.-

Tanko rezani juneći file s ugljenom od borovih iglica na lisnatim salatama, kavijar od aceto balsamica s listićima Grana Padana i kapulicama u crnom vinu

HLADNA PREDJELA

Tatarski biftek

80.-

Fino usitnjeno sirovo meso junećeg filea pomiješano sa začinima i sirovim žumanjkom

HLADNA PREDJELA

Goveđi aspik

45.-

Sušeni goveđi jezik u aspiku na pjenici od cikle i hrena (matovilac, bučino ulje)

HLADNA PREDJELA

Galantina od fazana

65.-

Sporo pečeni otkošteni fazan punjen vrganjima i pečenom paprikom, lisnato tijesto nadjeveno pireom od buče, umak od meda i čilija

HLADNA PREDJELA

Zagorski tanjur

40.-

Izbor tradicijskih mesnih delicija na domaćem mlincu

HLADNA PREDJELA

Jadranska tuna u sezamu

80.-

File jadranske tune u košuljici od sezama na rikoli, kavijar od aceto balsamica, emulzija od limuna

HLADNA PREDJELA

Cezar salata

35.-

Salata s piletinom, krutonima od kruha i dresingom od vrhnja, vina i octa

HLADNA PREDJELA

Sirni tanjur

30.-

Izbor sireva – Caprodur, Camembert, Boviblue, Caprilo

HLADNA PREDJELA

Juhe

Pileća juha

18.-

Pileća ragu juha s povrćem i žličnjacima

JUHE

Goveđa juha

20.-

Bistra goveđa juha s okruglicom od goveđeg repa i domaćom tjesteninom

JUHE

Juha od rajčice

20.-

Krem juha od rajčice s bosiljkom

JUHE

Juha od dimljenog češnjaka sa skušom

25.-

Krem juha od dimljenog češnjaka s poširanim fileom skuše na tostiranom domaćem kruhu

JUHE

Zagorska juha

25.-

Krumpir juha s pirjanim vrganjima i suhim mesom

JUHE

Topla predjela

Smotuljak s guščjom jetrom i vrganjima

75.-

Nadjeveno lisnato tijesto s kremom od guščje jetre i krumpira u umaku od vrganja

TOPLA PREDJELA

Guščja jetra na rikoli

80.-

Guščja jetra s mariniranom marelicom na rikoli

TOPLA PREDJELA

Štrukli s puricom i bučom

45.-

Štrukli od buče s puricom na kremi od vrganja

TOPLA PREDJELA

Punjena jadranska lignja s gamberima

60.-

Jadranska lignja punjena gamberima i tikvicama na kremi od limuna, poširana raštika

TOPLA PREDJELA

Tjestenine

Domaći trganci od špinata s teletinom i lisičkama

40.-

TJESTENINE

Hajdini žganci s čvarcima i vrhnjem

40.-

TJESTENINE

Fuži s pačjim fileom, kestenima i vrganjima

45.-

TJESTENINE

Domaći njoki s raguom od srnetine

58.-

TJESTENINE

Rižota

Crni rižoto sa sipom i lignjama na hrskavom parmezanu

33.-

RIŽOTA

Rižoto od kopriva s piletinom

35.-

RIŽOTA

Crveni rižoto s kozicama i feta sirom

55.-

RIŽOTA

Rižoto s Varaždinskim crnim tartufom, timijanom i pjenušcem

75.-

RIŽOTA

Glavna jela s prilogom

Zagrebački odrezak s povrćem

45.-

Pureći odrezak sa šunkom i sirom u panadi od krušnih mrvica, povrće na maslacu

GLAVNA JELA S PRILOGOM

Pačja prsa s marelicama

95.-

Pačja prsa punjena mariniranim sušenim marelicama u acetu, rižoto od dimljenog sira i bijelog vina, umak od meda

GLAVNA JELA S PRILOGOM

Svinjeći medaljoni s prženim krumpirom

55.-

Svinjeći medaljoni od filea na žaru s prženim krumpirom na začinskom bilju

GLAVNA JELA S PRILOGOM

Teleći odrezak s domaćim trgancima

60.-

Naravni teleći odrezak s domaćim trgancima na luku

GLAVNA JELA S PRILOGOM

Teleći steak u začinskom bilju

125.-

Odležani teleći steak (200g) s domaćim aromatiziranim maslacem od začinskog bilja, prženi popečak od žitarica, šparoga s pršutom

GLAVNA JELA S PRILOGOM

Biftek u zelenom papru

130.-

Juneća pisanica (200g) u umaku od zelenog papra, julienne povrće, čips od celera i mladog luka, dehidrirani ribani žumanjak

GLAVNA JELA S PRILOGOM

Janjeći kare pod staklenim zvonom

145.-

Janjeći kare u krusti od parmezana i pistacije, punjeni orašasti krumpir (jelo obogaćeno dimom od ružmarina pod staklenim zvonom)

GLAVNA JELA S PRILOGOM

Glavna jela bez priloga

Pileća prsa sa žara

35.-

GLAVNA JELA BEZ PRILOGA

Pureći naravni

38.-

GLAVNA JELA BEZ PRILOGA

File smuđa

60.-

GLAVNA JELA BEZ PRILOGA

Teleći odrezak na bečki

65.-

GLAVNA JELA BEZ PRILOGA

Biftek sa žara (200 g)

120.-

GLAVNA JELA BEZ PRILOGA

Riblja jela

Galantina od hobotnice

55.-

Kuhana hobotnica u aspiku s kaparima i paprikom na lisnatim salatama

RIBLJA JELA

Zeleni rezanci sa škampima

70.-

RIBLJA JELA

Brudet od jadranske ribe s palentom u začinskom bilju

60.-

RIBLJA JELA

Grdobina sa žara

95.-

File grdobine sa žara na pjenici od ružmarina s mariniranim cherry rajčicama

RIBLJA JELA

File lososa u prahu od cikle

90.-

File lososa (200g) u prahu od cikle, garnitura od kuhanog krumpira s bobom, okruglica od povrća u panadi od krispija, buerre blanc umak

RIBLJA JELA

Jadranska lignja na žaru 250.-/kg

250.-/kg

RIBLJA JELA

Punjene lignje pršutom i sirom

90.-

RIBLJA JELA

Riblja jela petkom

Svježa jadranska riba 1. klase

350.-/kg

(brancin, kovač, orada, škarpina)

RIBLJA JELA PETKOM

Bezglutenska ponuda

Zeleni rižoto s teletinom i mariniranom rajčicom

60.-

BEZGLUTENSKA PONUDA

Svinjeći medaljoni u omotaču od pršuta sa smokvama na žaru – julienne povrće u woku

65.-

BEZGLUTENSKA PONUDA

Pečeni hladan roastbeef u 3 vrste papra sa začinskim biljem – Waldorf salata s bademima

70.-

BEZGLUTENSKA PONUDA

Teleći file u umaku od naranče – pire od buče

95.-

BEZ GLUTENSKA PONUDA

Vegetarijanski menu

Rajčica punjena povrćem i žitaricama na tofu siru

35.-

VEGETARIJANSKI MENU

Ječmoto sa suhim šljivama i bučom

35.-

VEGETARIJANSKI MENU

Njoki od buče u umaku od Camemberta

38.-

VEGETARIJANSKI MENU

Medaljoni od soje s vrganjima – nabujak od povrća

38.-

VEGETARIJANSKI MENU

Menu za djecu

Šarena tjestenina bolognese

25.-

MENU ZA DJECU

Pileći odrezak – pommes frites

30.-

MENU ZA DJECU

Panirani pileći dinosaur – rizi bizi

35.-

MENU ZA DJECU

Preporuka chefa

Terina od kunića s vrganjima i pečenom paprikom omotana pancetom

115.-

Pjenica od celera i luka s mariniranim cherry rajčicama, umak od mandarine

PREPORUKA CHEFA

Srneći kare u kori od medenjaka s gelom od naranče

135.-

Aromatizirana kuhana kruška u crnom vinu s cimetom i klinčićem, nadjevena kesten pireom, okruglica od svježeg sira s grisom, umak od šumskog voća

PREPORUKA CHEFA

„Sous vide“ ždrebeći ramstek u omotaču od pistacije

135.-

Pljukanci sa šparogama i pestom od bosiljka, umak demi-glace

PREPORUKA CHEFA

Prilozi

Trganci na kosanoj masti

15.-

PRILOZI

Pirjana riža sa šafranom

15.-

PRILOZI

Pole krumpir

15.-

PRILOZI

Pire krumpir

15.-

PRILOZI

Kuhani krumpir s blitvom

15.-

PRILOZI

Kus-kus s povrćem

15.-

PRILOZI

Pirjana hajdina kaša s vrganjima

20.-

PRILOZI

Julienne povrće

20.-

PRILOZI

Šparoge u slanini

28.-

PRILOZI

Salate

Zelena salata (rikola/matovilac/regica)

15.-

SALATE

Kupus salata s bučinim uljem

15.-

SALATE

Grah salata s bučinim uljem

15.-

SALATE

Salata od rajčice s mozzarellom

18.-

SALATE

Šopska salata

18.-

SALATE

Salata od pečene paprike s češnjakom i peršinom

20.-

SALATE

Kruh

Bijelo pecivo

2,5.-

KRUH

Kukuruzno pecivo

2,5.-

KRUH

Pecivo od čvaraka

2,5.-

KRUH

Deserti

Čokoladni mousse 25.-

25.-

Punjeni čokoladni mousse s karamelom i prženim lješnjacima na kavijaru od jagoda

DESERTI

Parfe od bosiljka

25.-

Parfe od bosiljka sa sladoledom od vanilije, dehidrirani biskvit od tamne

DESERTI

Čokoladni suffle

25.-

Čokoladni suffle sa sladoledom od vanilije u umaku od šumskog voća

DESERTI

Štrukli sa sirom

20.-

DESERTI

Selekcija domaćih sladoleda

10.-

(smokva, bučine koštice, aronija, vanilija)

DESERTI

Torta „Nobel“

20.-

Torta s parfe kremom od bijele čokolade, biskvitom od tamne čokolade i želeom od jagode s listićima prženih badema

DESERTI

INTERNATIONAL

COCKTAILS

NO-SMOKING

SEA VIEW

BOOK NOW

Request a Table

Fehler: Kontaktformular wurde nicht gefunden.