River Pub

River pub je među prvim restoranima počeo pripremati hranu prema zahtjevima HACCP sustava, a što je i certficirano od 2009.godine. Oko rezervacija i dogovora termina za svoju proslavu nazovite

099 805 4196

TJEDNA PONUDA

Svadbe, svečanosti i prezentacije

Restoran “River Pub” odiše toplinom i elegancijom, kapaciteta 200 osoba sa timom iskusnih i profesionalnih kuhara i osoblja pripremaju vrhunska jela na domaći način.

U moderno uređenom ambijentu restorana obilježite Vaš najvažniji događaj u životu VAŠE VJENČANJE. S punim povjerenjem dozvolite da Vam naše ljubazno osoblje prezentira bogatu ponudu jela koja će udovoljiti svačijem ukusu te Vaše vjenčanje učiniti nezaboravnim. Za svadbene svečanosti nudimo posebne svadbene menu-e već od 200 kuna po osobi uz mogućnost prilagodbe jela svim Vašim željama. U mogućnosti smo i organizirati catering kod dočeka Vaših gostiju na Vašoj lokaciji.

Ostale svečanosti

Dvorana restorana “River Pub” prikladna je za organizaciju raznih svečanosti i druženja. Krštenja, krizme, maturalne proslave te organizacije raznih seminara, savjetovanja i prezentacija te završne godišnje svečanosti. Uz bogatu ponudu jela koja će udovoljit svačijem ukusu te naše ljubazno osoblje Vaša će druženja ostati nezaboravna.

MENU 1 | MENU 2 | MENU 3 | MENU 4

Ponuda za KRIZME I PRIČESTI 2024.