SPA centar ``HEDONA``

SPA centar “HEDONA” jedinstveno je mjesto u samom centru užurbanosti grada, koje na korak od svakodnevice pruža svojim klijentima čisto zadovoljstvo i uživanje kojem je teško odoljeti. Naša filozofija temelji se na potpunoj posvećenosti klijentu, gdje vrhunskim kozmetičkim brendovima i aparatima postižemo maksimalan rezultat. 

Svijet sauna

U SPA centru “HEDONA” uz brojne tretmane nudimo jedinstven ambijent s prostranim sauna sobama. Između finske, infracrvene, herbalne i parne saune pronađite onu koja Vam najviše odgovara i stvorite nove omiljene zdrave navike.

 

Nakon sauna, pozivamo Vas da se opustite u luksuznoj relax zoni sa zidom od himalajske soli, kako biste dragocijeno vrijeme mogli odvojiti samo za sebe, na najljepši mogući način.

 

Molimo da svoje vrijeme u našem svijetu sauna rezervirate unaprijed na +385 42 395 777 ili hedona@hotel-turist.hr.

BROŠURA "Hedona"

Tretmani tijela

U “Hedoni” brinemo samo o hedonizmu i uživanju. Zato nam sa sigurnošću i povjerenjem prepustite i brigu o Vašem tijelu.

 

Uz najnovije vrhunske aparate – ELEKTROMAGNETNI STIMULACIJSKI UREĐAJ TeslaArt te višefunkcijski Crio-US09 uređaj pružamo Vam mogućnost oblikovanja tijela, smanjenja tjelesne težine i rješavanja tvrdokornih masnih naslaga.

 

Osim toga, uređaji služe i za oporavak mišića, te učvršćivanje i lifting tonusa kože. Obratite se našem educiranom osoblju za više informacija i uvjerite se u rezlutate, već nakon prvog termina.

Tretmani lica

U našim tretmanskim sobama profesionalno osoblje stoji Vam u potpunosti na usluzi svojim znanjem i vrhunskim preparatima.

 

Među prvima u Hrvatskoj tretmane lica provodimo jednom od najboljih svjetskih linija profesionalne kozmetike – TOSKANI. Brend je to koji u svojim proizvodima koristi liposome najnovije generacije za zaštitu aktivnih sastojaka i njihovo oslobađanje u ciljanim i najdubljim slojevima kože, čineći ih 10 puta jačima i učinkovitijima od slobodnih aktivnih sastojaka.

 

Uz pomoć MESOJET uređaja aktivni sastojci bezbolno se i efektivno ubrizgavaju u kožu, stvarajući maksimalan efekt i provjerene rezlutate.

Masaže

Dodir liječi, smiruje misli, potiče cirkulaciju, rješava napetost nakupljenu u mišićima i povoljno djeluje na cijeli organizam. U SPA centru “HEDONA” pripremili smo masaže posebno prilagođene Vašim željama – od klasičnih, relax masaža, sportskih masaža, do naših specijalnih masažnih terapija, kojima postižemo jedinstven efekt i maksimalan učinak.

 

Ponosni smo i na inovaciju u području anticelulitnih masaža – INARIE masažu, koja bezbolno i efektno riješava nakupine celulitnih stanica, jamči smanjen opseg željenog područja i baršunastu kožu.

Cjenik usluga
Kućna pravila

Kontakt SPA centar ``HEDONA``