Vjenčanja

Za najznačajniji dan u Vašem životu sigurni smo da imamo savršeno mjesto i uslugu. U samom centru grada Varaždina, uz minimalistički suvremeni stil, vrhunsku hranu i moderno opremljene sobe za goste i apartman za mladenc, odaberete li našu uslugu budite sigurni da Vas čeka samo najbolje.

 

Kompletna usluga i briga o detaljima jamstva su zadovoljstva svakog mladenačkog para. Naš profesionalni tim za organizaciju vjenčanja na usluzi je za pomoć oko odabira profesionalnog fotografa, popratnih usluga, ukrasa i cvijeća, izrade jelovnika, kartica sa imenima, posebne rasvjete.

 

Prepustite se u naše ruke, i umjesto briga, uživajte u osjećaju koji dan vjenčanja pruža i stvorite kod nas nezaboravne uspomene.

Dvorana Aria može se pohvaliti savršenom lokacijom u hotelu, s jedne strane okupana je dnevnim prirodnim svjetlom koje dopire kroz visoke prozore. Idealna je za raskošne proslave do 250 uzvanika. Uz malo dorade, naš tim stručnjaka taj višenamjenski prostor za događanja može pretvoriti u luksuznu dvoranu za vjenčanja.

BROŠURA VJENČANJA

Kongresi i poslovni eventi

Hotel Turist poznat je kao kongresni centar kontinentalne Hrvatske koji je u zadnjih desetak godina ugostio i organizirao brojne seminare, kongrese, okupljanja i skupove raznih domaćih i stranih tvrtki, te udovoljio i ispunio očekivanja svojih klijenata.

 

Za održavanje seminara, konferencija, prezentacija, poslovnih sastanaka i kongresa na raspolaganju su dvije zasebne dvorane koje mogu činiti jedan zajednički prostor, kapaciteta do 250 osoba.

 

Budući da ih dijeli pomični pregradni zid, u tren oka po Vašoj želji prostor se pregrađuje u dvije manje intimne dvorane, jedna kapaciteta do 100, a druga do 150 gostiju.  

ZATRAŽITE PONUDU

Dvorana Aria može se pohvaliti savršenom pozicijom, s jedne strane okupana je dnevnim prirodnim svjetlom koje dopire kroz visoke prozore, a s druge strane pruža svu potrebnu intimu. Idealna je za veća okupljanja, te može primiti do 250 uzvanika.

 

Uz malo dorade, naš tim stručnjaka taj višenamjenski prostor za događanja može pretvoriti u idealno mjesto za poslovno okupljanje ili pak za poslovni domjenak.

 

U cijeni najma prostora, uključena je najnovija tehnička oprema (projektor, platno, mikrofoni, ozvučenje, osvjetljenje) i usluge fotokopiranja, faksiranja te neograničeni Wifi.

Uz ove dvije dvorane na raspolaganju je i Poslovni klub za održavanje manjih poslovnih sastanaka. Za svoje poslovne partnere sa kojima želite razgovarati uz maksimalnu privatnost pružamo Vam kompletnu uslugu najšireg izbora pića i posebnu ponudu – izbor najkvalitetnijih cigara, za potpuno opuštanje.

 

Za vrijeme trajanja Vašeg seminara ili poslovnog sastanka stojimo Vam na raspolaganju za coffee break, te poslovni ručak po posebnim cijenama.

 

Zaključite svoje poslovne razgovore s pozitivnim ishodom za Vas i vaše poslovne partnere u prekrasnom okruženju aperitiv bara hotela Turist uz kave, koktele i fina vina!

Proslave

Tradicija obilježavanja obiteljskih, rođendanskih, vjerskih i ostalih svečanosti, prilike su u kojima još jednom možemo potvrditi svoju kvalitetu i inovativnost te zadovoljiti svim Vašim individualnim zahtjevima.

Organiziramo za Vas nezaboravne proslave rođendana, proslave obreda krštenja, svete pričesti, krizme, proslave zaruka, promocija diploma, godišnjice braka, srebrni ili zlatni pir. Prepustite se našem iskusnom timu ljudi koji će u suradnji sa našim kuharima zadovoljiti svaku Vašu želju, i ponovo stvoriti nezaboravne uspomene.

 

Za nešto drugačiji tip rođendana i slavlja na raspolaganju Vam je i potpuno obnovljeni Club 7, mjesto na kojem u kasne noćne sate možete ludo proslaviti Vaše najveselije životne trenutke i uživati sa svojim odabranim društvom. Obratite nam se za detalje oko raspoloživosti i načina organizacije Vaše proslave.

ZATRAŽITE PONUDU