Hotel Turist postao je nezaobilazan dio života u Varaždinu.

Od svog otvaranja davne 1964., preko proširenja 1978. godine, pa do temeljite renovacije i redizajna 2022. godine, hotel Turist je postao i ostao nezaobilazan dio života u Varaždinu.

 

U njemu su nastajala najljepša sjećanja generacija domaćih stanovnika, ali i posjetitelja i članova hotelskog tima. Iako je hotel tijekom godina mijenjao paletu boja i uređenje, jedno je ostalo isto – hotel Turist je i dalje popularno sastajalište Varaždinaca, mjesto na kojem domaći i posjetitelji dogovaraju poslove ili se opuštaju u društvu svojih voljenih, istovremeno uživajući u ukusnim jelima i bogatom opusu pića.

 

Profesionalno hotelsko osoblje i dalje njeguje poznatu varaždinsku gostoljubivost i stoji Vam na usluzi u svakom trenutku.

U srcu Varaždina

Niti jedan drugi hotel s četiri zvjezdice u Varaždinu ne može se pohvaliti tako iznimnom lokacijom kao što ima Hotel Turist. Povijesni Stari grad i povijesna jezgra s brojnim znamenitostima, udaljena je tek 10 minuta hoda od hotela.

 

Fantastičan pogled sa Starog grada pruža se na zvonike crkava, samostana i vesele brežuljke koje okružuju grad, a sam dolazak do Starog grada pružit će Vam ugodnu atmosferu kao da šećete „malim Bečom“ kako Varaždin od milja zovu domaći i strani gosti grada.

Osnovne udaljenosti

80 km

od Zagrebačke zračne luke

1,0 km

od povijesne jezgre grada Varaždina (Stari grad)

300 m

od autobusne stanice Varaždin

1,1 km

od željezničke stanice Varaždin

Uživajte u svim znamenitostima

Hotel Turist nalazi se na idealnom mjestu želite li razgledati najpoznatije varaždinske znamenitosti. Osim toga, Varaždin je sjajna polazišna točka ako poželite istražiti i otkriti njegovu okolicu, bilo da se odlučite samostalno razgledati okolna mjesta ili izabrati jedan od brojnih izleta koje organizira hotel.  Naše ljubazno osoblje na raspolaganju Vam je u hotelu, no možete ih kontaktirati i saznati nešto više o uslugama putem e-pošte:

Osim prijevoza luksuznim vozilima od zračne luke do hotela, naši gosti imaju mogućnost planiranja privatnih izleta i obilazaka koji će otkriti ljepote, povijest i gastronomiju Varaždina i okolnih mjesta među kojima su dvorac Trakošćan, Varaždinske toplice. Osim ljepota varaždinskog kraja, predlažemo i mogućnost jednodnevnih izleta u Zagreb, Samobor, svetište Marija Bistrica, Međimurska vinska cesta i grad Čakovec i susjednu Sloveniju.

Virtualna šetnja oko hotela

Prošećite našim hotelom i upoznajte se sadržajem koji pružamo.

VIRTUALNA ŠETNJA