Hotel Turist postao je nezaobilazan dio života u Varaždinu.

Od svog otvaranja davne 1964., prijeko proširenja 1978. godine, pa do temeljite renovacije i redizajna 2022. godine, hotel Turist je postao i ostao nezaobilazan dio života u Varaždinu. U njemu su nastajala najljepša sjećanja generacija domaćih stanovnika, ali i posjetitelja i članova hotelskog tima. Iako je hotel tijekom godina mijenjao paletu boja i uređenje, jedno je ostalo isto – hotel Turist je i dalje popularno sastajalište Varaždinaca, mjesto na kojem domaći i posjetitelji dogovaraju poslove ili se opuštaju u društvu svojih voljenih, istovremeno uživajući u ukusnim jelima i bogatom opusu pića. Profesionalno hotelsko osoblje i dalje njeguje poznatu varaždinsku gostoljubivost i stoji Vam na usluzi u svakom trenutku.

U srcu Varaždina

Niti jedan drugi hotel s četiri zvjezdice u Varaždinu ne može se pohvaliti tako iznimnom lokacijom kao što ima Hotel Turist. Povijesni Stari  grada, te povijesna jezgra  sa brojnim znamenitostima, udaljena je tek 10 minuta hodanja od hotela. Fantastičan pogled sa Starog grada pruža se na zvonike crkava i samostana i vesele brežuljke koje okružuju grad, a sam dolazak do Starog grada pružit će Vam ugodnu atmosferu kao da šećete „malim Bečom“ kojeg od milja zovu domaći i strani gosti grada.

Osnovne udaljenosti

80 km

od Zagrebačke zračne luke

1,0 km

od povijesne jezgre grada Varaždina (Stari grad)

300 m

od autobusne stanice Varaždin

1,1 km

od željezničke stanice Varaždin

Uživajte u svim znamenitostima

Hotel Turist nalazi se na idealnom mjestu želite li razgledati najpoznatije varaždinske znamenitosti. Osim toga, Varaždin je sjajna polazišna točka ako poželite istražiti i otkriti njegovu okolicu, bilo da se odlučite samostalno razgledati okolna mjesta ili izabrati jedan od brojnih izleta koje organizira hotel.  Naše ljubazno osoblje na raspolaganju Vam je u hotelu, no možete ih kontaktirati i saznati nešto više o uslugama putem e-pošte:

KONTAKT

Osim prijevoza luksuznim vozilima od zračne luke do hotela, naši gosti imaju mogućnost planiranja privatnih izleta i obilazaka koji će otkriti ljepote, povijest i gastronomiju Varaždina i okolnih mjesta među kojima su dvorac Trakošćan, Varaždinske toplice. Osim ljepota varaždinskog kraja, predlažemo i mogućnost jednodnevnih izleta u Zagreb, Samobor, svetište Marija Bistrica, Međimurska vinska cesta i grad Čakovec i susjednu Sloveniju.

Virtualna šetnja oko hotela

Prošećite virtualno našim hotelom i upoznajte se sadržajem koji pružamo.

VIRTUALNA ŠETNJA