U restoranu „Nobel“ hrana i vino postaju budućnost tradicije

Ponuda inspirirana spojem modernog i tradicionalnog pokazuje se kao dobitna kombinacija za stvaranje dobre atmosfere u ugodnom ambijentu.

 

Iskusni tim višestruko nagrađivanih kuhara ovom restoranu donosi dašak osobne kreativnosti u prezentaciji jela, spajajući tradicionalna jela i lokalne namirnice sa najnovijim kulinarskim trendovima.

 

Jelovnik je upotpunjen kvalitetnom vinskom kartom, u kojoj naše osoblje pronalazi idealan spoj enološkog i gastronomskog užitka za svako jelo. 

 

Dobar Vam tek!

JELOVNIK

Catering

Strast prema hrani koju gaje naši kuharski virtuozi ogleda se i u našoj tradiciji catering usluge koju prilagođavamo željama i ukusu svakog našeg klijenta. Visoka kvaliteta usluge, koju prati odlična organizacija cateringa, dokazuju upravo zadovoljni gosti koji ovu našu uslugu traže uvijek iznova.

 

Nudimo Vam između ostalog i organizaciju catering-a za poslovne susrete koji smo Vam u mogućnosti organizirati u vašim poslovnim ili vanjskim prostorima, na otvorenim lokacijama po Vašem izboru, bila ona u dvorištu, na planini, dvorcu ili predvorju zgrade. 

U dogovoru sa našim osobljem, u mogućnosti smo Vam prilagoditi i organizirati proslavu svih vrsta svečanosti na lokacijama po želji uz organizaciju uređenja dvorana, prijevoza na druge lokacije, dobavu i dekoriranje namještaja, popratnih sadržaja i ostalih usluga po dogovoru. Sve smo vaše poslovne susrete spremni prezentirati uspješno i odgovorno te kvalitetno doprinijeti Vašem već uspješnom poslovanju.

 

Osiguravamo Vam i sav popratni asortiman potreban za ostvarenje samog projekta, od šatora, namještaja, setova za posluživanje hrane i pića, te stručno i uljudno osoblje koje će se pobrinuti da i sami možete bezbrižno uživati u proslavi.

ZATRAŽITE PONUDU

Caffe bar

U hotelu Turist nalazi se bar koji je idealno mjesto za opuštanje u ugodnom ambijentu, uz dnevni tisak, mirisnu kavu i slasticu po izboru ili brzi dnevni snack. Nudi velik izbor toplih i hladnih, alkoholnih i bezalkoholnih pića, koje u toplim danima možete uživati i na prostranoj terasi bara.

Torte za vašu proslavu

U hotelu Turist možete naručiti jednu od 5 vrhunskih torti za svoj rođendan, proslavu ili jednostavno slatki vikend!

 

Slastičari iz restorana Nobel osmislili su posebne recepte kako bi zasladili sve vaše trenutke proslave, a birati možete između Čokoladne torte, Ferrero torte, Hibiskus i Red velvet torte ili Ledenog vjetra.

 

Ovisno o veličini proslave, birati možete i između M ili L veličine odabrane torte.

 

Narudžbu za torte primamo minimalno 5 dana prije datuma isporuke.

Naručite odmah na +385 99 5135 544 ili ugostiteljstvo@hotel-turist.hr

Vip salon

Za manja poslovna ili privatna druženja, u sklopu restorana Nobel nalazi se VIP SALON u kojem možete uživati.

Poslovni klub

Za intimnije, poslovne ili privatne sastanke tu je i naš POSLOVNI KLUB u kojem možete uživati u širokoj ponudi vrhunskih cigara te najfinijih konjaka i ostalih profinjenih žestokih pića.

 		

Kontakt Restoran NOBEL