Sobe i suiteovi

Novouređene sobe i suiteovi odišu elegancijom i modernim dizajnom. Jednostavne linije i udobnost 56 uređenih soba, kao i 2 prostrana suitea koji oduzimaju dah, idealan su spoj za opuštajući odmor u hotelu Turist.

Single

Ova klimatizirana, kompaktna i moderno uređena soba sadrži ležaj za jednu osobu te je idealna za kraći boravak. Vlastita kupaonica opremljena je tušem. Hotel raspolaže ovakvim tipom sobe u potpunosti prilagođene osobama s invaliditetom.

1 OSOBA

21 m²

SAZNAJ VIŠE

Standard double

Moderno uređena double soba s king size krevetom čija harmonija boja i minimalizma osigurava istinski predah te Vam pruža svu potrebnu udobnost tijekom Vašeg odmora.

2 OSOBE

26 m²

SAZNAJ VIŠE

Superior double

Ova elegantno namještena soba veličine 33 četvornih metara daje Vam osjećaj prostranosti pa je savršen odabir za dulji boravak. Soba je dostupna s king size bračnim krevetom i udobnim dvosjedom te raspolaže moderno opremljenom kupaonicom s walk-in tušem i samostojećom kadom.

2 OSOBE

33 m²

SAZNAJ VIŠE

Family

Obiteljska soba raspolaže dvjema spavaćim sobama: jednom s francuskim ležajem i drugom sa standardnim ležajem, te ugodnim dnevnim boravkom.

3 OSOBE

31 m²

SAZNAJ VIŠE

Suite

Upijajte gradski žamor tijekom boravka u prostranom moderno opremljenom apartmanu, čija površina iznosi 65 četvornih metara. Apartman raspolaže dvjema spavaćim sobama: jednom s king size krevetom i drugom sa standardnim ležajem, dnevnim boravkom s udobnim prostorom za sjedenje, suvremeno uređenom prostranom kupaonicom s kadom i tuš kabinom te dodatnom kupaonicom s tuš kabinom.

5 OSOBA

65 m²

SAZNAJ VIŠE