Ovo ljeto rezervirajte za Ljeto u Varaždinu

Ljeto u Varaždinu je već počelo, a Ljeto u Varaždinu nije samo godišnje doba, već doba kulturnih, umjetničkih, zabavnih programa i sadržaja koji večeri, a posebice vikende, u Varaždinu čine sjajnim mjestom za izlet i druženje.

 

Na brojnim lokacijama diljem Varaždina posjetitelje očekuju raznovrsni koncerti svih glazbenih žanrova, nastupi DJ-eva, projekcije filmova na otvorenom, izložbe, ali i gastro te sportska događanja. U širokom spektru raznovrsnog programa svatko će moći pronaći nešto po svom ukusu. Zanimljivi programi osmišljeni su tako da je skoro svaki dan popunjen raznovrsnim sadržajima, no svakako treba istaknuti posebne poslastice koje posjetitelje očekuju vikendima.

 

A najbolji način za proslavu kraja ljeta je Špancirfest – najveći, najpopularniji, najraznovrsniji i najdugovječniji festival u Hrvatskoj, koji će se u Varaždinu održati od 18. do 27. kolovoza 2023.

 

Očekuju vas koncerti, ulični performansi, kreativne radionice, sadržaji za djecu, predstave, izložbe, ples, bogata gastro ponuda, popratni programi i nezaboravna atmosfera prepunih varaždinskih ulica…

 

Detaljan program Ljeta u Varaždinu možete pronaći na www.visitvarazdin.hr, a Špancirfesta na www.spancirfest.com.

 

Ukoliko se ovo ljeto odlučite posjetiti Varaždin, naša je preporuka da za taj izlet rezervirate nekoliko dana, a i smještaj u našem hotelu!

 

Uz predivne sadržaje i uspomene, rezervirajte neku od naših predivnih soba ili suiteva, i upotpunite savršen doživljaj Varaždina.

 

Za dodatne informacije o našoj ponudi, javite nam se na +385 42 395 395 ili info@hotel-turist.hr

 

Photo by www.facebook.com/Varazdin  

 

. .