Savršeno vjenčanje u hotelu Turist

 

Tražite savršenu lokaciju za svoj najvažniji dan? Na pravom ste mjestu jer hotel Turist vam nudi savršeno mjesto i kompletnu kvalitetnu uslugu za proslavu vašeg vjenčanja.

 

Hotel je smješten u samom centru Varaždina, a uz minimalistički suvremeni stil i vrhunsku hranu, nudi moderno opremljene sobe za goste i apartman za mladence. Naša dvorana Aria idealna je upravo za vjenčanja, jer može ugostiti raskošne proslave do 300 uzvanika, s jedne strane je okupana dnevnim prirodnim svjetlom koje dopire kroz visoke prozore.

 

 

Prepustite se u naše ruke, a naš profesionalni tim za organizaciju vjenčanja će se pobrinuti za sve, od pomoći oko odabira profesionalnog fotografa i glazbenog sastava, ukrasa i cvijeća, torte, kartica s imenima, posebne rasvjete do najsitnijih detalja, ali i odabira jelovnika.

 

Birani specijaliteti naših vrhunskih chef-ova dodatno će oduševiti sve vaše goste, a ako imate posebne zamisli, naš kulinarski tim je tu da te zamisli ostvari. Uz visoku dozu profesionalnosti i kreativnosti odradit ćemo za vas vjenčanu svečanost, ali i usluge cateringa ili domjenka prije vjenčanja, kao i ručka dan nakon vjenčanja, bio on u dvorištu, na planini, dvorcu ili predvorju zgrade.

 

 

Osiguravamo vam i sav popratni asortiman, od šatora, namještaja, setova za posluživanje hrane i pića, te stručno i uljudno osoblje koje će se pobrinuti da i sami možete bezbrižno uživati u proslavi.

 

Torta je također izuzetno važan dio same proslave, no i u tom segmentu možete računati na nas, jer mi radimo torte koje mame osmijehe i kradu poglede.

 

Okus, oblik i veličinu birate sami, a dizajn prepustite nama, jer naši iskusni slastičari već znaju sve tajne savršene torte.

 

Prepustite se u naše ruke, i umjesto briga, uživajte u osjećaju koji dan vjenčanja pruža i stvorite uz nas nezaboravne uspomene.

 

Zatražite ponudu ili navratite na razgovor oko svih detalja: