Ovog Valentinova prepustite se čarima romantične atmosfere u restoranu Nobel i uživajte u vrhunskim okusima mesnih i ribljih delicija, uz čašu pjenušca koja će upotpuniti ovaj poseban doživljaj. U ponudi ćemo imati mesni i riblji meni u četiri slijeda uz čašu pjenušca.
HLADNO PREDJELO
Mousse od guščje jetre – domaća pogača od kukuruznog brašna- ukiseljeno povrće
TOPLO PREDJELO
Gnudi punjeni telećim obrazima s umakom od korjenastog povrća
GLAVNO JELO
Teleći kare u omotaču od vrganja i začinskog bilja – hrskavi zlatni šampinjon – pjenica od tostiranih pistacija – garnitura od mladog povrća – umak demi glace
DESERT
Bečki biskvit sa ganacheom od maline i crnog ribizla – krema od jogurta i bijele čokolade – umak od crnog ribizla
Čaša pjenušca Jerome Borealis.
CIJENA: 32 €
HLADNO PREDJELO
Sushi fuzija
TOPLO PREDJELO
Ravioli od raštike punjeni mesom trlje u umaku od jadranskih škampi
GLAVNO JELO
File brancina u citrusnom umaku – grilana palenta – košarica od sipe punjena brudetom od kozica i dagnji – hrskavi parmezan
DESERT
Streusel od badema i kakaa – namelaka od mliječne čokolade – mousse i gel od jagode
Čaša pjenušca Jerome Borealis.
CIJENA: 35 €
Za oba dana možete birati između dva termina:
Želimo osigurati da svaki gost uživa u savršenom iskustvu. Ako preferirate vegetarijanske opcije ili imate posebne prehrambene potrebe, molimo vas da nas kontaktirate unaprijed kako bismo prilagodili ponudu vašim željama.
Rezervacije i informacije
Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme jer je broj mjesta ograničen. Za rezervacije i dodatne informacije obratite nam se na:
Veselimo se vašem dolasku i stvaranju nezaboravnih trenutaka uz ukusne delicije i romantičnu atmosferu!
Pretplatite se i saznajte prvi novosti, ponude i posebne popuste.
Sva prava pridržana © Hotel Turist 2025