Proslavite Valentinovo uz čaroliju okusa u restoranu Nobel

 

Ovog Valentinova prepustite se čarima romantične atmosfere u restoranu Nobel i uživajte u vrhunskim okusima mesnih i ribljih delicija, uz čašu pjenušca koja će upotpuniti ovaj poseban doživljaj. U ponudi ćemo imati mesni i riblji meni u četiri slijeda uz čašu pjenušca.

 

Mesni meni

 

HLADNO PREDJELO
Mousse od guščje jetre – domaća pogača od kukuruznog brašna- ukiseljeno povrće

TOPLO PREDJELO
Gnudi punjeni telećim obrazima s umakom od korjenastog povrća

GLAVNO JELO
Teleći kare u omotaču od vrganja i začinskog bilja – hrskavi zlatni šampinjon – pjenica od tostiranih pistacija – garnitura od mladog povrća – umak demi glace

DESERT
Bečki biskvit sa ganacheom od maline i crnog ribizla – krema od jogurta i bijele čokolade – umak od crnog ribizla

Čaša pjenušca Jerome Borealis.

CIJENA: 32 €

 

Riblji meni

 

HLADNO PREDJELO
Sushi fuzija

TOPLO PREDJELO
Ravioli od raštike punjeni mesom trlje u umaku od jadranskih škampi

GLAVNO JELO
File brancina u citrusnom umaku – grilana palenta – košarica od sipe punjena brudetom od kozica i dagnji – hrskavi parmezan

DESERT
Streusel od badema i kakaa – namelaka od mliječne čokolade – mousse i gel od jagode

Čaša pjenušca Jerome Borealis.

CIJENA: 35 €

 

Datumi i termini

 

  • Petak, 14. veljače
  • Subota, 15. veljače

Za oba dana možete birati između dva termina:

  • 18:30 – 20:00
  • 20:15 – 21:45

Prilagodba jelovnika za posebne želje

 

Želimo osigurati da svaki gost uživa u savršenom iskustvu. Ako preferirate vegetarijanske opcije ili imate posebne prehrambene potrebe, molimo vas da nas kontaktirate unaprijed kako bismo prilagodili ponudu vašim željama.
Rezervacije i informacije

Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme jer je broj mjesta ograničen. Za rezervacije i dodatne informacije obratite nam se na:

  • +385 42 395 714
  • +385 99 228 1620

Veselimo se vašem dolasku i stvaranju nezaboravnih trenutaka uz ukusne delicije i romantičnu atmosferu!