Planirate izlet u Varaždin?

 

Opisivan kao savršen grad za život, Varaždin, koji je smješten u sjeverozapadnoj Hrvatskoj – to zaista i jest. Predivan, čist i većinu dana u godini bez prevelikih gužvi na ulicama, Varaždin predstavlja i odlično mjesto za vikend izlet i odličan provod. Zbog blizine glavnog grada Hrvatske, ali i okruženosti predivnim i zanimljivim mjestima, Varaždin će vas kod svake posjete ugodno iznenaditi i očarati.

 

Osim doživljaja ljepota varaždinskog kraja, a obzirom na lokaciju svakako isprobajte i jednodnevne izlete u Zagreb, Samobor, svetište Marija Bistrica, Međimursku vinska cesta, grad Čakovec ili čak i susjednu Sloveniju.

 

 

Bez obzira da li volite opuštanje, mirne šetnje, višesatno ispijanje kave na trgu s predivnim pogledom i relax time u sauni, ili preferirate aktivan odmor s brojim izletima, razgledavanjem muzeja i predivnih lokacija, penjanje i sport, Varaždin vas zasigurno neće razočarati!

 

Fascinantna povijest, predivne palače, europski poznato groblje, zelenilo, bregi i odlično vino, samo su dio onog čime se Varaždinci diče, a posebno mjesto koje svakako morate posjetiti je i hotel Turist. Smješten u centru grada, Turist je oduvijek bio mjesto sastajanja, okrijepe i odmora.

 

Ovaj luksuzno uređen hotel s 4 zvjezdice može postati vaša varaždinska baza u koju ćete se uvijek rado vraćati. Novouređene sobe i suiteovi, kao i cijeli hotel, odišu elegancijom i modernim dizajnom. Jednostavne linije i udobnost 56 uređenih soba, kao i 2 prostrana suitea koji oduzimaju dah, te su idealan spoj za opuštajući odmor.

 

 

Našu ponudu soba & suiteova možete naći ovdje, a prije rezervacije svog smještaja, pozivamo vas da prošećete našim hotelom i odaberete svoj omiljeni kutak.

 

Svakako odaberite i posebno relaksirajuće trenutke u našem svijetu sauna u sklopu SPA centra Hedona, neki od tretmana lica & tijela ili masažu koja će vas okrijepiti nakon šetnji varaždinskim ulicama.

 

Uz sve navedeno, treba istaknuti kako se hotel Turist posebno ponosi svojim restoranom Nobel. Restoran okuplja iskusan tim višestruko nagrađivanih kuhara i slastičara, koji donose dašak osobne kreativnosti u prezentaciji jela, spajajući tradicionalna jela i lokalne namirnice s najnovijim kulinarskim trendovima.

 

Kontaktirajte nas i rezervirajte nezaboravan izlet u Varaždin.