Ugostili smo TIE FLY event

 

Hotel Turist ugostio je TIE FLY event i “izložbu” vozila sportskih luksuznih automobila. Radi se o jedinstvenoj turističkoj, gastronomskoj i lifestyle manifestaciji koja kroz petodnevno druženje i promociju skupocjenih automobila ujedno promovira turističke i gospodarske potencijale hrvatske njihovim elitnim članovima, svima redom iz vrha svjetskih gospodarskih, poduzetničkih i financijskih krugova.

 

Zahvaljujemo organizatorima TIE FLY eventa što su prepoznali upravo novouređeni hotel Turist kao jednu od stanica na svom putu, te nam omogućili da se predstavimo gostima visoke platežne moći.

 

Naime, uz naših 58 luksuznih i moderno opremljenih soba, vrhunski restoran Nobel te najluksuzniji i najraskošniji SPA centar u ovom dijelu Hrvatske, zaista imamo što za ponuditi i pokazati.

 

Želimo našim gostima kroz druženje i uživanje u svim pogodnostima ovog eventa, ali i u kombinaciji sa zanimljivostima našeg grada, pružiti nezaboravan turističko-gastronomski vikend doživljaj.

 

Veseli nas i što je grad Varaždin postao istaknuta stanica ove avanture i tako dobio priliku turistički se predstaviti na jedinstveni način te upotpuniti svoje već atraktivne ponude jednom novom i sasvim drugačijom.