Vrijeme je za španciranje… ali i odmor

 

Špancirfest je uskoro tu, a očekuju nas koncerti, ulični performansi, kreativne radionice, sadržaji za djecu, predstave, izložbe, ples, popratni programi i nezaboravna atmosfera prepunih varaždinskih ulica…

 

No nakon nekoliko sati šetnje, razgledavanja ljepota Varaždina, druženja i koncerata talentiranih glazbenika, potrebno nam je povlačenje u mirnu oazu gdje se možemo odmoriti i napuniti baterije za sljedeći dan pun zabavnih i zanimljivih događaja i osjećaja.

 

Hotel Turist nudi vam smještaj u samom centru grada Varaždina, stoga ne morate brinuti o prijevozu do najvažnijih događaja ove sezone, niti o povratku u kasnim satima! Uz najukusniju hranu i posebnu ponudu u restoranu NOBEL zadovoljite i svoje nepce, a u našem caffe baru razbudite se najboljom kavom za najbolji početak dana!

 

Iskoristite gotovo čarobne tretmane u Spa centar HEDONA gdje brinemo o uživanju i hedonizmu uz najnovije vrhunske aparate, a pozivamo vas i da se nakon masaže opustite u luksuznoj relax zoni sa zidom od himalajske soli, kako biste dragocjeno vrijeme nakon španciranja mogli odvojiti samo za sebe, na najljepši mogući način.

 

Detaljan program Špancirfesta možete naći na www.spancirfest.com.

Rezervirajte neku od naših predivnih soba ili suiteova, i upotpunite savršen doživljaj Varaždina.

 

Za dodatne informacije o našoj ponudi, javite nam se na +385 42 395 395 ili info@hotel-turist.hr