Restoran Nobel u 30. Tjednu restorana – vrhunski jelovnici od 21. do 30. ožujka!

Restoran Nobel sudjeluje u Tjednu restorana s tri fantastična i cjenovno prihvatljiva menija, koja možete naručiti za ručak ili za večeru. Menije je osmislio chef restorana Nobel, Marin Pozder.
Ove godine održava se 30. Tjedan restorana i od 21. do 30. ožujka.
JELOVNIK I
- Predjelo: Trganci od špinata u telećem raguu s tostiranim lješnjacima
- Glavno jelo: Pureća rolada punjena mlincima, prženim lukom, špekom i svježim sirom – Muffin od hajdine kaše i vrganja – Pjenica od butternat tikve i tostiranih bučinih koštica – Umak od meda
- Desert: Cremeux od tamne i mliječne čokolade, kakao crumble, gel od malina i kavijar od maline i pjenušca
JELOVNIK II
- Predjelo: Fuži u mediteranskom umaku od plavog raka, jadranskih kozica i hrskavog parmezana
- Glavno jelo: Hrskavi file orade u krusti od mirisnih trava i citrusa – Sfera od blitve punjena aromatiziranim krumpirom – Nabujak od povrća i začinskog bilja – Umak od šafrana
- Desert: Krema od oraha i tamne čokolade uz umak od vanilije
JELOVNIK III
- Predjelo: Sushi fuzija – tuna, black tiger kozica, losos, avokado, krem sir, razni umaci, riža i nori alga
- Glavno jelo: “Sticky pork” – sporo pečena svinjetina u umaku od kokosovog mlijeka i slatko – ljutoga umaka – povrće i basmati riža
- Desert: Puding od riže s ružinim laticama, umak od manga, tostirani orašasti plodovi
Cijena ručka: 24 €
Cijena večere: 24 €
Termini ručka
Termini večere
Tjedan restorana je promotivna akcija sa svrhom promocije i promidžbe gastronomske scene Hrvatske u suradnji s ugostiteljskim objektima.
Restorani sudionici akcije izlaze u susret gostima putem posebne promotivne ponude.
Rezervirajte na:
- +385 42 395 714
- +385 99 228 1620
- ugostiteljstvo@hotel-turist.hr