Restoran Nobel u 30. Tjednu restorana – vrhunski jelovnici od 21. do 30. ožujka!

Restoran Nobel sudjeluje u Tjednu restorana s tri fantastična i cjenovno prihvatljiva menija, koja možete naručiti za ručak ili za večeru. Menije je osmislio chef restorana Nobel, Marin Pozder.

Ove godine održava se 30. Tjedan restorana i od 21. do 30. ožujka.

 

JELOVNIK I

  • Predjelo: Trganci od špinata u telećem raguu s tostiranim lješnjacima
  • Glavno jelo: Pureća rolada punjena mlincima, prženim lukom, špekom i svježim sirom – Muffin od hajdine kaše i vrganja – Pjenica od butternat tikve i tostiranih bučinih koštica – Umak od meda
  • Desert: Cremeux od tamne i mliječne čokolade, kakao crumble, gel od malina i kavijar od maline i pjenušca

JELOVNIK II

  • Predjelo: Fuži u mediteranskom umaku od plavog raka, jadranskih kozica i hrskavog parmezana
  • Glavno jelo: Hrskavi file orade u krusti od mirisnih trava i citrusa – Sfera od blitve punjena aromatiziranim krumpirom – Nabujak od povrća i začinskog bilja – Umak od šafrana
  • Desert: Krema od oraha i tamne čokolade uz umak od vanilije

JELOVNIK III

  • Predjelo: Sushi fuzija – tuna, black tiger kozica, losos, avokado, krem sir, razni umaci, riža i nori alga
  • Glavno jelo: “Sticky pork” – sporo pečena svinjetina u umaku od kokosovog mlijeka i slatko – ljutoga umaka – povrće i basmati riža
  • Desert: Puding od riže s ružinim laticama, umak od manga, tostirani orašasti plodovi

Cijena ručka: 24 €

 

Cijena večere: 24 €

 

Termini ručka

  • Od 12:00 do 17:00

Termini večere

  • Od 18:00 do 22:00

Tjedan restorana je promotivna akcija sa svrhom promocije i promidžbe gastronomske scene Hrvatske u suradnji s ugostiteljskim objektima.

Restorani sudionici akcije izlaze u susret gostima putem posebne promotivne ponude.

 

Rezervirajte na:

  • +385 42 395 714
  • +385 99 228 1620
  • ugostiteljstvo@hotel-turist.hr